Unisa Pumps Dames (Zwart)

Prijs : € 139.95

Damesschoenen

Pumps

Unisa


Unisa Pumps Dames (Zwart) Ga naar assem-nl-

voor € 139.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen model Olimpia Lak in kleur zwart van Unisa.

Zwart laklederen instapschoen met jamboreeklep en goudkleurige garnering voor dames van het Spaanse merk Unisa. Wie Unisa zegt, zegt kwaliteit en ervaring. Al sinds 1970 maakt dit merk schoenen en tassen van de beste materialen. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op culturele fusion, innovatie en modieuze ontwerpen voor ieder seizoen.

Deze instapschoen met ronde neus is uitgevoerd in zwart lakleer en wordt gesierd door een tong bestaande uit zwart lakleren franje en een pennyband met daarop een goudkleurige garnering. Zowel de binnenvoering als het voetbed is van leer, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip en meet de lakleren blokhak circa 6 cm. De ontwerpen van Unisa vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Unisa Pumps Dames (Zwart)
Damesschoenen
Pumps
Type Unisa
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen model Olimpia Lak in kleur zwart van Unisa. Zwart laklederen instapschoen met jamboreeklep en goudkleurige garnering voor dames van het Spaanse merk Unisa. Wie Unisa zegt, zegt kwaliteit en ervaring. Al sinds 1970 maakt dit merk schoenen en tassen van de beste materialen. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op culturele fusion, innovatie en modieuze ontwerpen voor ieder seizoen. Deze instapschoen met ronde neus is uitgevoerd in zwart lakleer en wordt gesierd door een tong bestaande uit zwart lakleren franje en een pennyband met daarop een goudkleurige garnering. Zowel de binnenvoering als het voetbed is van leer, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip en meet de lakleren blokhak circa 6 cm. De ontwerpen van Unisa vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 40,35,39,42,36,38,37,41
M / V Dames
Kleur Zwart
Materiaal Lak