Paul Green Instapschoenen Dames (Zwart)

Prijs : € 139.95

Damesschoenen

Instapschoenen

Paul Green


Paul Green Instapschoenen Dames (Zwart) Ga naar assem-nl-

voor € 139.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen model 1071 in de kleur zwart van Paul Green.

Zwart laklederen instapschoen met garnering voor dames van het Duitse merk Paul Green. Alleen de beste natuurlijke materialen worden aangeschaft en verwerkt in de handgemaakte damesschoenen van Paul Green. Stijlvolle schoenen van uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm die bij de behoeften van de moderne, drukbezette vrouw passen. Zo ook deze instapschoen met ronde neus, uitgevoerd in zwart lakleer.

De loafer is verrijkt met een spiegelnaad op de neus en heeft een luxe loodkleurige garnering op de wreef wat zorgt voor een elegante uitstraling. Zowel de binnenvoering als het voetbed is vervaardigd uit leer. Een suède contrefort draagt bij aan het loopcomfort. Ten slotte beschikt dit model over een zwart rubberen loopzool met een glad profiel en meet het hakje circa 1 cm hoog.

De ontwerpen van Paul Green vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Paul Green Instapschoenen Dames (Zwart)
Damesschoenen
Instapschoenen
Type Paul Green
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen model 1071 in de kleur zwart van Paul Green. Zwart laklederen instapschoen met garnering voor dames van het Duitse merk Paul Green. Alleen de beste natuurlijke materialen worden aangeschaft en verwerkt in de handgemaakte damesschoenen van Paul Green. Stijlvolle schoenen van uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm die bij de behoeften van de moderne, drukbezette vrouw passen. Zo ook deze instapschoen met ronde neus, uitgevoerd in zwart lakleer. De loafer is verrijkt met een spiegelnaad op de neus en heeft een luxe loodkleurige garnering op de wreef wat zorgt voor een elegante uitstraling. Zowel de binnenvoering als het voetbed is vervaardigd uit leer. Een suède contrefort draagt bij aan het loopcomfort. Ten slotte beschikt dit model over een zwart rubberen loopzool met een glad profiel en meet het hakje circa 1 cm hoog. De ontwerpen van Paul Green vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 37 1/2,38 1/2,39 1/2,40,39,42
M / V Dames
Kleur Zwart
Materiaal Lak