Peter Kaiser Instapschoenen Dames (Taupe)

Prijs : € 159.95

Damesschoenen

Instapschoenen

Peter Kaiser


Peter Kaiser Instapschoenen Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 159.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen model 22857 in de kleur taupe en zwart van Peter Kaiser.

Zwart met taupekleurig suède instapschoen met pied-de-poule print en strik voor dames van het Duitse merk Peter Kaiser. Al ruim 175 jaar maakt Peter Kaiser klassieke en unieke producten van de beste materialen, hoogste kwaliteit en uitstekende pasvorm. Deze lage pump is uitgevoerd in bewerkt leer en wordt alom gesierd door een piede-de-poule motief. De spits toelopende carré neus is verrijkt met een zwarte strik en een kleine split.

Het binnenwerk is volledig vervaardigd uit nudekleurig leer en een suède contrefort draagt bij aan het loopcomfort. Verder heeft deze vrouwelijke schoen een kleine houtlook hak van circa 2,5 cm hoog en een rubberen loopzool met een fijn profiel voor extra grip. De ontwerpen van Peter Kaiser vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Peter Kaiser Instapschoenen Dames (Taupe)
Damesschoenen
Instapschoenen
Type Peter Kaiser
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen model 22857 in de kleur taupe en zwart van Peter Kaiser. Zwart met taupekleurig suède instapschoen met pied-de-poule print en strik voor dames van het Duitse merk Peter Kaiser. Al ruim 175 jaar maakt Peter Kaiser klassieke en unieke producten van de beste materialen, hoogste kwaliteit en uitstekende pasvorm. Deze lage pump is uitgevoerd in bewerkt leer en wordt alom gesierd door een piede-de-poule motief. De spits toelopende carré neus is verrijkt met een zwarte strik en een kleine split. Het binnenwerk is volledig vervaardigd uit nudekleurig leer en een suède contrefort draagt bij aan het loopcomfort. Verder heeft deze vrouwelijke schoen een kleine houtlook hak van circa 2,5 cm hoog en een rubberen loopzool met een fijn profiel voor extra grip. De ontwerpen van Peter Kaiser vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 42 1/2,37 1/2,38,36 1/2,37,41,38 1/2,39,41 1/2,42,40,43,35 1/2,36
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Suede