Weejuns Instapschoenen Heren (Geel)

Prijs : € 87.95

Damesschoenen

Instapschoenen

Weejuns


Weejuns Instapschoenen Heren (Geel) Ga naar assem-nl-

voor € 87.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen model 94010 in de kleur geel van Weejuns.

Geel laklederen instapschoen met pennyband voor dames van het Amerikaanse merk Weejuns. De specialisatie van dit merk ligt bij de instapschoen voor dames en heren. Deze allereerste ooit geïntroduceerde loafers zijn van gemaakt het allerbeste leder en zijn nauwkeurig afgewerkt. Deze instapper is uitgevoerd in geel lakleer en is verrijkt met een pennyband op de wreef en een spiegelnaad op de ronde neus.

Zowel de binnenvoering als het voorgevormde voetbed met perforaties bestaan uit leer. Verder heeft de schoen een leren loopzool met grove stiksels aan de bovenzijde. De houtlook hak van circa 2 cm hoog bevat rubberen hakkentips voor een stevige grip..Eigenschappen
Naam Weejuns Instapschoenen Heren (Geel)
Damesschoenen
Instapschoenen
Type Weejuns
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen model 94010 in de kleur geel van Weejuns. Geel laklederen instapschoen met pennyband voor dames van het Amerikaanse merk Weejuns. De specialisatie van dit merk ligt bij de instapschoen voor dames en heren. Deze allereerste ooit geïntroduceerde loafers zijn van gemaakt het allerbeste leder en zijn nauwkeurig afgewerkt. Deze instapper is uitgevoerd in geel lakleer en is verrijkt met een pennyband op de wreef en een spiegelnaad op de ronde neus. Zowel de binnenvoering als het voorgevormde voetbed met perforaties bestaan uit leer. Verder heeft de schoen een leren loopzool met grove stiksels aan de bovenzijde. De houtlook hak van circa 2 cm hoog bevat rubberen hakkentips voor een stevige grip.
Zool Lederen zool
Maten 37,41,36,40,38
M / V Dames
Kleur Geel
Materiaal Lak