Mace Sandalen Dames (Taupe)

Prijs : € 79.95

Damesschoenen

Sandalen

Mace


Mace Sandalen Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 79.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen model 2408 in de kleur taupe van Mace.

Taupekleurig laklederen sling met opvallende studs voor dames van het merk Mace. Stijlvol, klassiek en trendy, dat zijn de unieke designs van Mace. De collectie heeft een variatie aan stoere booties, hippe pumps en stijlvolle ballerina’s. De ontwerpen zijn gemaakt van het allerbeste materiaal en hebben bijzondere details.

Zo ook dit model sling met spitse neus welke geheel uitgevoerd is in taupekleurig lakleder en langs de wreef en bij de neus gesierd wordt door opvallende studs met goud- en zilverkleurige randen met wit en roze stenen. Het bandje met gespsluiting bij de enkel kan naar wens versteld worden. Zowel de binnenvoering als het voetbed zijn van leer. Verder heeft de sling een rubberen loopzool met een staarthak van circa 7 cm hoog en een fijn profiel voor een stevige grip.

De ontwerpen van Mace vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Mace Sandalen Dames (Taupe)
Damesschoenen
Sandalen
Type Mace
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen model 2408 in de kleur taupe van Mace. Taupekleurig laklederen sling met opvallende studs voor dames van het merk Mace. Stijlvol, klassiek en trendy, dat zijn de unieke designs van Mace. De collectie heeft een variatie aan stoere booties, hippe pumps en stijlvolle ballerina’s. De ontwerpen zijn gemaakt van het allerbeste materiaal en hebben bijzondere details. Zo ook dit model sling met spitse neus welke geheel uitgevoerd is in taupekleurig lakleder en langs de wreef en bij de neus gesierd wordt door opvallende studs met goud- en zilverkleurige randen met wit en roze stenen. Het bandje met gespsluiting bij de enkel kan naar wens versteld worden. Zowel de binnenvoering als het voetbed zijn van leer. Verder heeft de sling een rubberen loopzool met een staarthak van circa 7 cm hoog en een fijn profiel voor een stevige grip. De ontwerpen van Mace vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 38,39,42,36,40,37
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Lak