Hogl Booties Dames (Zwart)

Prijs : € 169.95

Damesschoenen

Booties

Hogl


Hogl Booties Dames (Zwart) Ga naar assem-nl-

voor € 169.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Dameslaars in de kleur zwart van Högl.

Zwarte enkelhoge lakleren chelsealaars met goudkleurige garnering voor dames van het merk Högl. Een label dat houdt van kwaliteit en garant staat voor comfortabele eigentijdse schoenen met een moderne twist. Zo is deze enkelhoge bootie met ronde neus uitgevoerd in zwart lakleer en voorzien van een horizontale deelnaad op de neus en een verticale deelnaad die doorloopt tot en met de rand van de schacht. Weerszijden van de schacht zijn verrijkt met elastiek en op de achterbies bevindt zich een treklus om het aan- en uittrekken te versoepelen.

De binnenvoering is van stof en leer, het voetbed is van leder. Een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool met een grof profiel voor een stevige grip en meet de blokhak met daarboven een goudkleurige garnering circa 2,5 cm. Let op: de ontwerpen van Högl vallen over het algemeen ruim (ongeveer een halve maat groter).

Wij raden aan een maat kleiner te bestellen..Eigenschappen
Naam Hogl Booties Dames (Zwart)
Damesschoenen
Booties
Type Hogl
Aanbieder Assem-Nl-
Model Dameslaars in de kleur zwart van Högl. Zwarte enkelhoge lakleren chelsealaars met goudkleurige garnering voor dames van het merk Högl. Een label dat houdt van kwaliteit en garant staat voor comfortabele eigentijdse schoenen met een moderne twist. Zo is deze enkelhoge bootie met ronde neus uitgevoerd in zwart lakleer en voorzien van een horizontale deelnaad op de neus en een verticale deelnaad die doorloopt tot en met de rand van de schacht. Weerszijden van de schacht zijn verrijkt met elastiek en op de achterbies bevindt zich een treklus om het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenvoering is van stof en leer, het voetbed is van leder. Een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool met een grof profiel voor een stevige grip en meet de blokhak met daarboven een goudkleurige garnering circa 2,5 cm. Let op: de ontwerpen van Högl vallen over het algemeen ruim (ongeveer een halve maat groter). Wij raden aan een maat kleiner te bestellen.
Zool Rubber zool
Maten 38 1/2,39,38,39 1/2,36,37,37 1/2,40,42,36 1/2,41
M / V Dames
Kleur Zwart
Materiaal Lak