INUIKII Booties Dames (Taupe)

Prijs : € 142.95

Damesschoenen

Booties

INUIKII


INUIKII Booties Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 142.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Dameslaars model 23200 in de kleur taupe van INUIKII.

Taupekleurig lederen rijgbootie met franje en studs van het Zwitserse merk INUIKII. Uit de inspiratie van Groenland en in het hart van Zwitserland is INUIKKII geboren. Een naam welke de schoonheid van twee verhalen vertelt; INU dat voor ‘aantrekkelijk’ staat en een mooie dame beschrijft en IKII dat voor ‘kou/gezelligheid’ staat en de schoen beschrijft. Ieder ontwerp van INUIKII houdt de voeten heerlijk warm, is gemaakt met passie en wordt gedragen met liefde.

Zo is deze bootie uitgevoerd in taupekleurig leer/suède en wordt deze vanaf de neus tot aan de schacht gesierd door bijpassende, lederen veters met flos en kleine studs. Deze studs zijn tevens terug te vinden op de franje rondom de schacht. De achterbies is voorzien van de merknaam. Zowel de binnenvoering als het voetbed zijn van vacht.

Het uitneembare voetbed kan eventueel vervangen worden door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft deze winterse bootie een wit rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip. Let op: de ontwerpen van INUIKII vallen klein (tot ongeveer één maat kleiner)..Eigenschappen
Naam INUIKII Booties Dames (Taupe)
Damesschoenen
Booties
Type INUIKII
Aanbieder Assem-Nl-
Model Dameslaars model 23200 in de kleur taupe van INUIKII. Taupekleurig lederen rijgbootie met franje en studs van het Zwitserse merk INUIKII. Uit de inspiratie van Groenland en in het hart van Zwitserland is INUIKKII geboren. Een naam welke de schoonheid van twee verhalen vertelt; INU dat voor ‘aantrekkelijk’ staat en een mooie dame beschrijft en IKII dat voor ‘kou/gezelligheid’ staat en de schoen beschrijft. Ieder ontwerp van INUIKII houdt de voeten heerlijk warm, is gemaakt met passie en wordt gedragen met liefde. Zo is deze bootie uitgevoerd in taupekleurig leer/suède en wordt deze vanaf de neus tot aan de schacht gesierd door bijpassende, lederen veters met flos en kleine studs. Deze studs zijn tevens terug te vinden op de franje rondom de schacht. De achterbies is voorzien van de merknaam. Zowel de binnenvoering als het voetbed zijn van vacht. Het uitneembare voetbed kan eventueel vervangen worden door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft deze winterse bootie een wit rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip. Let op: de ontwerpen van INUIKII vallen klein (tot ongeveer één maat kleiner).
Zool Rubber zool
Maten 42,37,38,41,36,40
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Leer