Shabbies Amsterdam Booties Dames (Taupe)

Prijs : € 299.95

Damesschoenen

Booties

Shabbies Amsterdam


Shabbies Amsterdam Booties Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 299.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Dameslaars in de kleur taupe van Shabbies Amsterdam.

Taupekleurige halfhoge suède bootie met vacht voor dames van het Nederlandse merk Shabbies Amsterdam. Shabbies is een merk dat staat voor nonchalante en pure producten en daar is ook deze halfhoge bootie met ronde neus het bewijs van. Dit model is uitgevoerd in taupekleurig met grijs suède en wordt op het hielpand gesierd door een opgestikt merkembleem. De binnenzijde van de schacht bevat een ritssluiting en op de achterbies zit een treklus om het aan- en uittrekken te versoepelen.

De binnenvoering is van vacht, het uitneembare voetbed is van leer en is eventueel te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft dit model een crêpe loopzool met een hak van circa 2 cm hoog. De ontwerpen van Shabbies Amsterdam vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Shabbies Amsterdam Booties Dames (Taupe)
Damesschoenen
Booties
Type Shabbies Amsterdam
Aanbieder Assem-Nl-
Model Dameslaars in de kleur taupe van Shabbies Amsterdam. Taupekleurige halfhoge suède bootie met vacht voor dames van het Nederlandse merk Shabbies Amsterdam. Shabbies is een merk dat staat voor nonchalante en pure producten en daar is ook deze halfhoge bootie met ronde neus het bewijs van. Dit model is uitgevoerd in taupekleurig met grijs suède en wordt op het hielpand gesierd door een opgestikt merkembleem. De binnenzijde van de schacht bevat een ritssluiting en op de achterbies zit een treklus om het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenvoering is van vacht, het uitneembare voetbed is van leer en is eventueel te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft dit model een crêpe loopzool met een hak van circa 2 cm hoog. De ontwerpen van Shabbies Amsterdam vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Crepe zool
Maten 38,39,36,37,41,40,42
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Suede