Fred De La Bretoniere Booties Dames (Taupe)

Prijs : € 299.95

Damesschoenen

Booties

Fred de la Bretoniere


Fred De La Bretoniere Booties Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 299.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Dameslaars in de kleur taupe/grijs voor dames van Fred de la Bretonière.

Taupekleurige met grijze enkellaars met pythonprint voor dames van het Nederlandse merk Fred de la Bretonière. Vrouwelijk, stoer en toch elegant, dat is de handtekening van Fred de la Bretonière. De ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen verbinden kwaliteit aan duurzaamheid. Tijdloze modellen worden afgewisseld met modetrends.

Zo ook deze enkelhoge laars met ronde neus, uitgevoerd in taupekleurig en grijs leer en alom gesierd door een pythonprint. De binnenzijde van de schacht bevat een ritssluiting om het aan- en uittrekken te versoepelen, op de buitenzijde prijkt een subtiel merkembleem. Zowel de binnenvoering als het voetbed is van leer, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip en meet de bijzondere hak in de vorm van een trechter circa 7 cm.

De ontwerpen van Fred de la Bretonière vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Fred De La Bretoniere Booties Dames (Taupe)
Damesschoenen
Booties
Type Fred De La Bretoniere
Aanbieder Assem-Nl-
Model Dameslaars in de kleur taupe/grijs voor dames van Fred de la Bretonière. Taupekleurige met grijze enkellaars met pythonprint voor dames van het Nederlandse merk Fred de la Bretonière. Vrouwelijk, stoer en toch elegant, dat is de handtekening van Fred de la Bretonière. De ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen verbinden kwaliteit aan duurzaamheid. Tijdloze modellen worden afgewisseld met modetrends. Zo ook deze enkelhoge laars met ronde neus, uitgevoerd in taupekleurig en grijs leer en alom gesierd door een pythonprint. De binnenzijde van de schacht bevat een ritssluiting om het aan- en uittrekken te versoepelen, op de buitenzijde prijkt een subtiel merkembleem. Zowel de binnenvoering als het voetbed is van leer, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip en meet de bijzondere hak in de vorm van een trechter circa 7 cm. De ontwerpen van Fred de la Bretonière vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 39,38,42,37,36,41,40
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Leer