Lina Locchi Booties Dames (Taupe)

Prijs : € 159.95

Damesschoenen

Booties

Lina Locchi


Lina Locchi Booties Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 159.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Dameslaars model AD231 in de kleur taupe van Lina Locchi.

Taupekleurige enkelhoge lederen chelsealaars met velvet print voor dames van het merk Lina Locchi. De collectie van dit merk kenmerkt zich door de uitstekende afwerking en trendy details. Of het nu gaat om vrouwelijke details of moderne elementen, ieder ontwerp heeft een verrassende twist. Deze enkelhoge bootie is uitgevoerd in taupekleurig leer en wordt alom gesierd door een fluwelen bolletjesprint.

De neus loopt spits toe en heeft een ronde afwerking. Het gehele binnenwerk is met leer gevoerd, een stevig contrefort en het elastiek aan weerszijden van de schacht dragen daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool en meet de aangezette, houtlook blokhak circa 7,5 cm. De ontwerpen van Lina Locchi vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Lina Locchi Booties Dames (Taupe)
Damesschoenen
Booties
Type Lina Locchi
Aanbieder Assem-Nl-
Model Dameslaars model AD231 in de kleur taupe van Lina Locchi. Taupekleurige enkelhoge lederen chelsealaars met velvet print voor dames van het merk Lina Locchi. De collectie van dit merk kenmerkt zich door de uitstekende afwerking en trendy details. Of het nu gaat om vrouwelijke details of moderne elementen, ieder ontwerp heeft een verrassende twist. Deze enkelhoge bootie is uitgevoerd in taupekleurig leer en wordt alom gesierd door een fluwelen bolletjesprint. De neus loopt spits toe en heeft een ronde afwerking. Het gehele binnenwerk is met leer gevoerd, een stevig contrefort en het elastiek aan weerszijden van de schacht dragen daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool en meet de aangezette, houtlook blokhak circa 7,5 cm. De ontwerpen van Lina Locchi vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 40,37,38
M / V Dames
Kleur Taupe
Materiaal Leer