Waldlaufer Veterschoenen Dames (Zwart)

Prijs : € 119.95

Dames modecomfort

Veterschoenen

Waldlaufer


Waldlaufer Veterschoenen Dames (Zwart) Ga naar assem-nl-

voor € 119.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damesschoen in de kleur zwart van Waldläufer.

Zwart lakleren molière met metallic details voor dames van het Duitse merk Waldläufer. Elk handgemaakte paar Waldläufer schoenen is geschikt voor een dynamische levensstijl met een ontwerp dat gericht is op de perfecte pasvorm en hoogste kwaliteit. Deze derby veterschoen is uitgevoerd in zwart lakleer en voorzien van zwarte veters. Zowel de binnenvoering als het uitneembare voetbed zijn van leer, een suède contrefort draagt bij aan extra comfort.

Om de rubberen zool loopt een metallic rand met glitters, verder heeft de zool een geribbeld profiel en een hak van circa 4 cm. Let op: Dit ontwerp van Waldläufer heeft wijdtemaat H, dit betekent dat dit model een bredere, comfortabelere pasvorm heeft dan normaal. De schoenen van Waldläufer vallen over het algemeen normaal op maat..Eigenschappen
Naam Waldlaufer Veterschoenen Dames (Zwart)
Dames Modecomfort
Veterschoenen
Type Waldlaufer
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damesschoen in de kleur zwart van Waldläufer. Zwart lakleren molière met metallic details voor dames van het Duitse merk Waldläufer. Elk handgemaakte paar Waldläufer schoenen is geschikt voor een dynamische levensstijl met een ontwerp dat gericht is op de perfecte pasvorm en hoogste kwaliteit. Deze derby veterschoen is uitgevoerd in zwart lakleer en voorzien van zwarte veters. Zowel de binnenvoering als het uitneembare voetbed zijn van leer, een suède contrefort draagt bij aan extra comfort. Om de rubberen zool loopt een metallic rand met glitters, verder heeft de zool een geribbeld profiel en een hak van circa 4 cm. Let op: Dit ontwerp van Waldläufer heeft wijdtemaat H, dit betekent dat dit model een bredere, comfortabelere pasvorm heeft dan normaal. De schoenen van Waldläufer vallen over het algemeen normaal op maat.
Zool Rubber zool
Maten 37,37 1/2,38,39,39 1/2,42,42 1/2,38 1/2,41,40,43,36 1/2
M / V Dames
Kleur Zwart
Materiaal Lak