Gianni Chiarini Crossbodytassen Dames (Taupe)

Prijs : € 149.95

dames tassen

Crossbodytassen

Gianni Chiarini


Gianni Chiarini Crossbodytassen Dames (Taupe) Ga naar assem-nl-

voor € 149.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij assem-nl-.

Damestas model 6045 in de kleur taupe van Gianni Chiarini.

Taupekleurig lederen crossbody met slangenprint voor dames van het Italiaanse merk Gianni Chiarini. Deze designer uit Italië kenmerkt zich door zijn strakke lijnen in combinatie met het gebruik van hoogwaardige leersoorten. Doordat de tassen van Gianni Chiarini makkelijk te combineren zijn, passen ze vrijwel bij iedere outfit. Deze tas is uitgevoerd in taupekleurig leer met slangenprint en is voorzien van een flap.

Door middel van een metalen schuifsysteem onder de flap is de tas afsluitbaar. Goudkleurige metalen elementen sieren deze crossbody. Zo bevindt zich op de klep een band welke is verrijkt met twee goudkleurige gespen. Bovenop de tas bevinden zich vier goudkleurige metalen ogen waar een schakelketting doorheen loopt die dient als schouderhengsel.

Het hengsel bestaat aan de bovenzijde uit leer voor een prettig draagcomfort. De binnenzijde is volledig bekleed met bruinkleurig suède. De afmetingen bedragen: lengte 18 cm x breedte 6 cm en hoogte 20 cm..Eigenschappen
Naam Gianni Chiarini Crossbodytassen Dames (Taupe)
Dames Tassen
Crossbodytassen
Type Gianni Chiarini
Aanbieder Assem-Nl-
Model Damestas model 6045 in de kleur taupe van Gianni Chiarini. Taupekleurig lederen crossbody met slangenprint voor dames van het Italiaanse merk Gianni Chiarini. Deze designer uit Italië kenmerkt zich door zijn strakke lijnen in combinatie met het gebruik van hoogwaardige leersoorten. Doordat de tassen van Gianni Chiarini makkelijk te combineren zijn, passen ze vrijwel bij iedere outfit. Deze tas is uitgevoerd in taupekleurig leer met slangenprint en is voorzien van een flap. Door middel van een metalen schuifsysteem onder de flap is de tas afsluitbaar. Goudkleurige metalen elementen sieren deze crossbody. Zo bevindt zich op de klep een band welke is verrijkt met twee goudkleurige gespen. Bovenop de tas bevinden zich vier goudkleurige metalen ogen waar een schakelketting doorheen loopt die dient als schouderhengsel. Het hengsel bestaat aan de bovenzijde uit leer voor een prettig draagcomfort. De binnenzijde is volledig bekleed met bruinkleurig suède. De afmetingen bedragen: lengte 18 cm x breedte 6 cm en hoogte 20 cm.
Maten STK
M / V dames
Kleur Taupe
Materiaal Leer